Recent werk

Bent u benieuwd wat voor klussen Haan Totaalbouw zoal aanneemt en - misschien nog wel belangrijker - wat het eindresultaat kan zijn? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande afgeronde opdrachten.

DAk REnovatie

De renovatie van een dak van het woongedeelte van een boerderij. 

De oude dakpannen waren erg broos en waren bedekt onder een laag mos. Het zinkwerk van de brandmuur was aan vervanging toe, evenals de schoorsteenkappen. 

Hierbij zijn ook delen van de schoorsteen opnieuw opgemetseld en gevoegd.

Het dak wat erg verzakt was ziet er weer strak en schoon uit. De oude pannen zijn vervangen door nieuwe pannen met een blauw/zwarte gloed. Met het nieuwe zinkwerk en de schoorsteenkappen krijgt het woongedeelte van de boerderij weer een frisse uitstraling.

muur uitbreken/afwerken

De klant wilde graag meer verbinding tussen de keuken en de woonkamer. Onze opdracht was om het kozijn, het raam en de muur uit te breken en dit weer netjes af te werken.

Na het uitbreken van het kozijn, het raam en de muur konden we beginnen met de afwerking. Hierbij is meteen gedacht aan verlichting in het nieuwe kozijn voor de eettafel.


"Wij zijn zeer tevreden over Haan Totaalbouw, Kevin heeft verstand van zaken, werkt heel netjes en denkt mee. Hij heeft bij ons de muur tussen de kamer en keuken verwijderd en afgewerkt en hij had een leuk idee om er spotjes in te maken met een heel mooi resultaat. Echt vakwerk!"

wandtegels keuken plaatsen

Deze klant wilde graag wandtegels in zijn 'extra' keuken laten plaatsen. De klant heeft zelf de tegels uitgezocht. Onze taak: tegelen maar en zorgen voor een strakke afwerking.

Met de fraaie golvende tegel heeft deze keuken een mooie afwerking gekregen.

toilet Renovatie

Deze klant was toe aan een nieuwe toiletruimte. Zelf werd de ruimte klein bevonden waardoor wij werden uitgedaagd hierin toch meer ruimte te creƫren. We hebben gekozen voor een praktische oplossing met het waterreservoir. Teven is er een zwevend toilet aangebracht waardoor de ruimte niet alleen groter is, maar ook daadwerkelijk zo voelt.


Een complete renovatie van het toilet. Met een tegel met houtlook krijgt het toilet een warme uitstraling. De tegels lopen door van de vloer, naar de wand en het plafond. Door het toilet te verplaatsen, was het mogelijk het waterreservoir achter de muur buiten het toilet te plaatsen. Hierdoor ontstaat er toch meer ruimte op een klein oppervlak.


overige projecten